Elisabeth Dyrmose logo

Kvindecirkler


Grandmothers Circle the Earth, For the next 7 generations

Jeg er aktiv i dette arbejde. Er en del af en cirkel i København hvor vi mødes 1 gang hver ca 6. uge, skiftes til at mødes hos hinanden og står 2 og 2 for vores møder. Her laver vi ceremonier, højner god energi, healer, synger gode sange, laver lidt med kroppen, taler fra hjertet, rummer hinandens traditioner, spiser medbragt mad til et fællesbord, er alvorlige og fulde af spas, mødes hos hinanden, hvor det er muligt, holder ca 1 gang om året en weekend sammen. Vi er i naturen eller indenfor. Vi holder opmærksomheden på konkrete ting i hverdagen hvor vi kan deltage fx Fredens dag eller Naturens dag eller Vandets dag osv. Vi er sammen for at give og derfor får vi en masse forærende. Det er et givende og givtigt liv at være bedstemor i hjertet. At være bedstemor er ikke nødvendigvis noget du konkret er i dit liv, men mere en attitude eller måde at være i livet på. Vi er også bedstemødre af sind og sjæl i vores allesammens forskellige liv.

At skabe balance på jorden, i menneskeheden, i hver af os mellem det feminine og det maskuline er for mig den allervigtigste healing. Og så længe vi ikke er helet i den balance vil verden ikke heles. Det er en balance som universet, Spirit og livet selv søger at skabe i os og på jorden. Vi er dog nødt til at blive bevidste om det og vi er nødt til at medskabe på det, ikke kun i vores helt eget liv, men også i det offentlige rum.

Bedstemorarbejdet er for mig sprunget ud af den erkendelse. Ikke ud af frygt, vrede, bekymring eller sårethed. For en kamp derfra vil blot skabe mere af det samme. Men ud fra et sted med taknemmelighed, fred, glæde og kærlighed til Moder Jord, hinanden og os selv. For det feminine princip i os alle. For det maskuline princip i os alle. For det Højestes gode.

 

Fra de danske Grandmothers hjemmeside:
13 oprindelige Grandmothers - og dig og mig

Profetien ”When the Grandmothers speak, the World will Heal – a Call to Power” er udgangspunktet for bruddet med århundreders tavshed og pinsel. ”We are the Ones We’ve been Waiting for” og vi er ventet med længsel. Grandmothers overalt i verden, selv i den mindste og mest ydmyge landsby, er bærere af denne visdom, som oprindelige folk.

Alle folkeslag er oprindelige folk, for de kommer et sted fra, hvor deres slægtninges drøje kår og hårde tilværelser har skabt den verden som nu står til at blive fornyet. Vores danske Grandmother arbejde bygger på at 13 Grandmothers fra hele verden gik sammen i 2002 og begyndte at tale: Jorden har brug for, at vi står sammen nu.

Se om de 13 oprindelige Grandmothers:
http://www.grandmotherscouncil.org

Den danske afdeling:
http://grandmothersdanmark.dk
På den danske afdelings hjemmeside kan du tilmelde dig. Derefter vil du få at vide hvilke cirkler der er og hvilken cirkel du bor tættest på.