Elisabeth Dyrmose logo

Om

 

Elisabeth Dyrmose

Sangen
Sangen har altid været der. I mig. For mig. Da jeg relativt sent i livet opdagede, at jeg kunne bruge den til at synge mig selv fri med og heale andre med, var det som at åbne en æske der utroligt længe bare havde ventet på at blive låst op. Den fornemmelse jeg har haft siden af at allerede-vide, allerede-kunne, har jeg fået bekræftet hvor jeg har været i lydhealing sammenhænge. Den healende sang er i mit DNA. Uden den er jeg ikke hel. Jeg har nu været lydhealer i snart 14 år. Og sangen udvikler sig stadig.

Healing
Det har samtidig været en stadig træning i at fungere i intuitionen, have tillid, at give slip, træde til side og hengive mig til det Større. Lade de helende energier flyde gennem mig og ud gennem stemme og hænder.

Shamanen
Shaman er en anden æske der lukker sig op. En del af min sang har rod i ursangen i Moder Jords kraft, vandet, træerne,dyrene. Naturen er levende, en stor læremester og visdomsgiver for mig. I naturen findes stilheden. Dér er jeg i ét med. Dér er jeg alt og intet, uendelig stor og uendelig lille. Shaman har bragt trommen tilbage i mit liv. Og på det seneste også den nordamerikanske fløjte. Shaman er en måde at være i livet på, et navn og ikke en titel.

Inspirationen
Jeg tilhører ikke nogen speciel religiøs eller filosofisk skole, men tror på at vi grundlæggende alle drikker af den samme kilde. Fornemmelsen af det åndelige har været til stede i mig så længe jeg kan huske. Skønt gennem mange år fuldstændig fornægtet. Gennem tiden har mange lærere hjulpet mig videre på min vej. Jeg er dem dybt taknemmelig.

Psykologen
Jeg tror jeg er født som psykolog. Visdommen om kærligheden. Jeg VIDSTE det. Også som barn. Jeg vidste også hvordan det psykologisk hang sammen. At ondt kun kan fordrives med godt. Og jeg forstod menneskers spil med dem selv og hinanden. Derfor har det også været naturligt for mig at søge uddannelser og jobs der netop har med omsorg, grokraft, menneskelighed, liv og død, psykologi og visdom at gøre. Så længe jeg kan mindes har jeg undersøgt og iagttaget hvordan mennesker havde det, tænkt over hvorfor og hvordan de kunne få det bedre.

Mine 20 år som folkeskolelærer, 3 år som konsulent i skolevæsenet, 4 år som plejepersonale på plejehjem, og foreløbig 7 år som pædagog i en udflytterbørnehave, for ikke at tale om mit eget liv har givet mig et væld af erfaringer, solid psykologisk indsigt og en stærkt udviklet intuition i forhold til andre mennesker.

Jeg er overbevidst om at ethvert menneske bærer alle de nødvendige svar. Af og til har vi blot brug for hjælp til at finde det rette spørgsmål eller lyte til svaret. Og af og til har vi brug for healing.

Jeg er sikker på, vi alle er lydhealere. Siden vi alle har en stemme har vi alle evnen til at synge os selv fri. Det kræver ikke andet end tillid og mod, og når man en gang har oplevet det har man det mest vidunderlige værktøj til at hjælpe sig selv.